Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis
NL + BE Gratis verzending
five2one eyewear zonnebrillen logofive2one eyewear zonnebrillen logo We careOver ons

Duurzame brillen van Five2One-Eyewear

1 maart 2022

Wist je dat er van vijf gerecyclede plastic flesjes een bril gemaakt kan worden? Geweldig toch! Dat is precies waarom we bij Five2One-Eyewear duurzame brillen maken. Met onze brillen willen we een kleine maar tastbare stap zetten naar een mooiere, leefbare aarde. Doe je mee?

Leesbrillen van petflessen

Koop je een bril bij Five2One-Eyewear, dan draag je op een eenvoudige manier bij aan een betere wereld. Onze leesbrillen worden namelijk duurzaam geproduceerd en zorgen voor minder plastic en minder verspilling van grondstoffen. Ook zorgen we er uiteraard voor dat onze werknemers in goede omstandigheden kunnen werken. Kijk eens in onze shop en help mee om onze aarde beter leefbaar te maken!

Duurzaam productieproces leesbrillen

De lees- en zonnebrillen van Five2One-Eyewear worden gemaakt van petflessen die anders terecht waren gekomen in verbrandingsovens of als zwerfafval in bossen, rivieren en zeeƫn.

De plastic flessen worden gesorteerd, gewassen en in vlokken gesneden. De schone vlokken worden gemengd, gesmolten en tot een nieuwe grondstof verwerkt. Met deze stof maken we vervolgens mooie brillen. Dit zorgt voor brillen van een goede kwaliteit, die lang meegaan en ook nog eens fijn zijn om te dragen.

Goedkope brillen voor iedereen

Aangezien de brillen worden gemaakt van gerecycled plastic zijn ze ook nog eens heel betaalbaar! Onze brillen zijn er dus voor iedereen. Voor jong en oud, voor zowel dames als heren, hebben we bij Five2One-Eyewear een mooie selectie brillen. Van leesbrillen tot zonnebrillen. De brillen zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en kleuren, zodat er voor iedereen een geschikte bril te vinden is. Wat de vorm van je gezicht of persoonlijke stijl ook is. Koop je bril bij Five2One-Eyewear!

Terug naar publicaties

JE VINDT ONS OOK

VERZENDPARTNERS

dhl-1
magnifier