Bij Five2One-Eyewear koop jij de gewenste leesbrillen-modellen in het Mix & Match systeem.
Iedereen met een leesbril weet hoe vervelend het is om constant te moeten zoeken waar je hem ook al weer gelaten hebt. Zonder leesbril lezen is soms echt geen optie meer. Het liefst heb je een leesbril in elke kamer liggen van het huis, maar dat is weer zo’n dure liefhebberij.

Five2One-Eyewear snapt dat dit ontzettend vervelend is, en wij hebben hiervoor een oplossing gevonden. Door ons Mix & Match systeem kan je meerdere leesbrillen kopen, voor een aantrekkelijke prijs. Onze leesbrillen-modellen zijn elegant, degelijk en trendy waarmee je altijd goed voor de dag komt. Ideaal om er gelijk meerdere te kunnen bestellen!

Selecteer het aantal brillen dat je wil kopen en bepaal de sterkte via onze webshop. Je kunt uiteraard meerdere sterktes kiezen!

Hoe werkt Mix & Match?
De Five2One-Eyewear leesbrillen aanschaffen in Mix & Match is eigenlijk heel simpel. Voor elke bril die jij extra aanschaft, krijg je een extra korting. Op die manier wordt elke extra bril een stukje goedkoper.

Bij de Five2One-Eyewear leesbrillen ontvang je per bril gratis een brillenhoesje, een schoonmaakdoekje en de reinigingsspray.

MSmode