Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis
NL + BE Gratis verzending
five2one eyewear zonnebrillen logo WIT We careOver ons

Bij Five2One-Eyewear koop jij de gewenste leesbrillen-modellen in het Mix & Match systeem.
Iedereen met een leesbril weet hoe vervelend het is om constant te moeten zoeken waar je hem ook al weer gelaten hebt. Zonder leesbril lezen is soms echt geen optie meer. Het liefst heb je een leesbril in elke kamer liggen van het huis, maar dat is weer zoā€™n dure liefhebberij.

/*! elementor - v3.5.5 - 03-02-2022 */
.elementor-widget-image{text-align:center}.elementor-widget-image a{display:inline-block}.elementor-widget-image a img[src$=".svg"]{width:48px}.elementor-widget-image img{vertical-align:middle;display:inline-block} 0122 2013 Leesbrillen
Five2One0122 1975

Five2One-Eyewear snapt dat dit ontzettend vervelend is, en wij hebben hiervoor een oplossing gevonden. Door ons Mix & Match systeem kan je meerdere leesbrillen kopen, voor een aantrekkelijke prijs. Onze leesbrillen-modellen zijn elegant, degelijk en trendy waarmee je altijd goed voor de dag komt. Ideaal om er gelijk meerdere te kunnen bestellen!

Selecteer het aantal brillen dat je wil kopen en bepaal de sterkte via onze webshop. Je kunt uiteraard meerdere sterktes kiezen!

Hoe werkt Mix & Match?
De Five2One-Eyewear leesbrillen aanschaffen in Mix & Match is eigenlijk heel simpel. Voor elke bril die jij extra aanschaft, krijg je een extra korting. Op die manier wordt elke extra bril een stukje goedkoper.

Bij de Five2One-Eyewear leesbrillen ontvang je per bril gratis een brillenhoesje, een schoonmaakdoekje en de reinigingsspray.


Naar de shop!

MSmode

JE VINDT ONS OOK

VERZENDPARTNERS

dhl-1
magnifier