So… what are you made of?

De wereld een klein stukje mooier maken…. wie wil het niet? Maar waarom steken we niet vaker de handen uit de mouwen om het ook echt voor elkaar te krijgen? Met Five2One-Eyewear hebben we ons laten inspireren door deze gedachte en willen we concreet een bijdrage leveren. Wij zetten ons graag in voor een wereld waarin eyewear op een zo duurzaam mogelijke manier wordt geproduceerd. Gemaakt van plastic dat anders terecht was gekomen in verbrandingsovens of als zwerfafval in onze bossen, rivieren, zeeën en oceanen.

Duurzaam Dutch Design

Met Five2One-Eyewear bieden we een nieuwe lijn Dutch design lees- en zonnebrillen, gemaakt van hoogwaardige, 100% gerecyclede materialen en met oog voor detail. Onze naam? Die staat voor de verhouding van het aantal gerecyclede plastic PET flessen dat we gebruiken voor het maken van één lees- of zonnebril. Maar het staat ook voor de vijf beloften die we jouw maken om tot ons ultieme doel te komen: een wereld vol eigentijdse, duurzaam geproduceerde eyewear.

Een ode aan alle helden

Met Five2One brengen we een ode aan alle kleine en grote helden die zich inspannen om de wereld een klein stukje mooier maken. Aan iedereen die laat zien waar hij of zij voor staat, dus ook aan jou! En… ben jij nog niet zo ver, maar droom je er al wel van? Show the world what you are made of en draag onze Five2One brillen. Eyewear die niet

alleen verrassend goed staat, maar ook verrassend goed voelt om te dragen!