Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis
NL + BE Gratis verzending
five2one eyewear zonnebrillen logofive2one eyewear zonnebrillen logo WIT We careOver ons

Sustainable

Onderzoekers schatten dat we sinds het begin van de jaren vijftig meer dan 8,3 miljard ton plastic hebben geproduceerd. Over de hele wereld kopen we elke minuut ongeveer een miljoen plastic drinkflessen. Ongeveer 60% van dit plastic komt op een stortplaats of in de natuur terecht. Niet alleen moeten we deze stroom plastic afval een halt toeroepen; we moeten ook manieren vinden om het te recyclen. De duurzame brillencollectie van Five2One-Eyewear is geproduceerd van 100% gerecycled plastic, ook wel rPET genoemd.

Five2One-Eyewear draagt bij om plastic afval te reduceren. Door post-consumer plastics te gebruiken, elimineren we het gebruik van nieuwe plastics en verminderen we de hoeveelheid microplastics in het milieu. De ecologische voetafdruk van het produceren van 100% post-consumer PET is 60% lager dan het produceren van nieuw PET.
Collectie bekijken
five2one eyewear zonnebrillen logo ICON WIT
five2one eyewear zonnebrillen logo ENKEL TEXT
Onze brillen worden met veel zorg gemaakt van rPET. Dat wil zeggen dat we gebruik maken van gerecycelde PET-flessen om onze monturen te vervaardigen. Ook onze metalen brillen bestaan uit 80% post- consumer recycelde metalen, om zo stap voor stap samen onze verantwoordelijkheid te nemen voor een betere wereld.
Lees hier verder

JE VINDT ONS OOK

VERZENDPARTNERS

dhl-1
magnifier