Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis
NL + BE Gratis verzending
five2one eyewear zonnebrillen logofive2one eyewear zonnebrillen logo We careOver ons

Retourneren en garanties

Hoe kan ik retourneren of herroepen?

Retourneren
Je kunt jouw bestelling via ons retourneren door een retour label aan te maken via deze link. Vul vervolgens jouw bestelnummer en postcode in. Vervolgens kun je een servicepunt naar keuze opgeven om de bestelling te retourneren en een retourlabel downloaden.

De retourkosten zijn voor eigen rekening en zijn¬†‚ā¨5,25¬†per pakket.

Retouradres
QLS Fulfilment t.a.v. Retouren
Kerkeplaat 11
3313LC Dordrecht

Herroepingsrecht
Je kunt binnen 14 dagen na ontvangst aan ons laten weten dat je van de aankoop af wenst te zien. Na aanmelding heb je vervolgens nog eens 14 dagen om de producten daadwerkelijk te retourneren. Je kan ook zonder voorafgaande mededeling de producten binnen 14 dagen na ontvangst terugsturen, als je daarbij maar een mededeling voegt waaruit jouw wens tot herroeping blijkt.

Alles wat je hebt afgerekend, zoals de prijs van het product en de kosten van de heenzending, worden vergoed. De retourkosten zijn voor eigen rekening en zijn¬†‚ā¨5,25¬†per pakket.

Om van je herroepingsrecht gebruik te maken kun je het Europees modelformulier voor herroeping gebruiken. Via dit formulier maak je aan Twinlife kenbaar dat je gebruik wilt maken van het herroepingsrecht.

Download hier het herroepingsformulier (pdf)

Je mag ook gebruikmaken van het Europees modelformulier voor herroeping om aan ons kenbaar te maken dat u van de aankoop afziet. Gebruik van dit formulier is echter niet verplicht.

Ik heb een klacht. Wat moet ik doen?

We raden je aan om klachten over onze service of producten eerst bij ons kenbaar te maken via¬†[email protected]. Je krijgt van ons binnen 14 dagen na ontvangst van je klacht een inhoudelijke reactie.

Bent u niet tevreden met de afhandeling van uw klacht? Dan kunt u deze voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel, Postbus 90600, 2509 LP te Den Haag (www.degeschillencommissie.nl).

Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden via https://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht niet bij ons in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht in te dienen via het platform van de Europese Unie.

Heb ik recht op garantie?

Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Gaat het product dus snel kapot of bevat het een productiefout? Laat het ons direct weten!

Kan ik een product ook ruilen?

Ja, ruilen is mogelijk. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice via¬†[email protected]. Deel altijd je ordernummer met ons. Dan kunnen we je snel helpen.

We bespreken dan met je voor welk product/maat je je oorspronkelijke bestelling wil ruilen. Daarnaast bespreken we het retourproces. Vervolgens zullen wij de nieuwe order voor je in het systeem zetten.

Ik heb mijn bestelling geretourneerd. Wanneer krijg ik mijn geld terug?

Bij het retourneren van de volledige bestelling restitueren wij het gehele bedrag, inclusief eventuele verzendkosten. De retourkosten zijn voor eigen rekening. Wanneer de bestelling deels wordt geretourneerd, worden de verzendkosten niet terugbetaald. Voor de terugbetaling maken wij gebruik van dezelfde betaalwijze als waarmee jij je bestelling hebt betaald. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen. Daarom graag de artikelen in originele staat en, indien redelijkerwijs mogelijk, in originele verpakking retourneren.

Wij betalen het gehele aankoopbedrag (inclusief eventuele verzend- en betaalkosten) zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen terug na ontvangst van de herroepingsmededeling. Wij mogen echter wel wachten met terugbetaling totdat we de producten hebben ontvangen, of tot het moment dat u aangetoond heeft deze te hebben opgestuurd.

JE VINDT ONS OOK

VERZENDPARTNERS

dhl-1
magnifier