Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis
NL + BE Gratis verzending
five2one eyewear zonnebrillen logofive2one eyewear zonnebrillen logo We careOver ons

Zo kun je een bril kopen die bij je past

21 maart 2022

Heb je een bril nodig maar vind je het lastig om er één te kiezen? In deze blog vertellen we hoe je dit het beste kunt aanpakken. Zo zorgen we er samen voor dat je de bril vindt die bij je past. Bij Five2One-Eyewear vinden we het belangrijk dat jij je goed en zelfverzekerd voelt en daar kan de juiste bril aan bijdragen!

Kijk naar de vorm van je gezicht

Wanneer je een bril gaat kopen, is het belangrijk om goed te kijken naar de vorm van je gezicht. Gezichten worden grofweg in deze vier vormen onderscheiden: rond, ovaal, hoekig en hartvormig. Wij adviseren om bij een rond gezicht te kiezen voor een rechthoekig montuur. Hiermee breek je de ronde vorm een beetje. Heb je een meer hoekig gezicht? Ga dan juist voor een rond of ovaal montuur. Dit maakt je uitstraling wat zachter. Dit geldt vaak ook voor een hartvormig gezicht. Heb je een ovaal gezicht? Dan kun je bijna alle modellen wel dragen!

Kies een bril die bij je past

Maar het belangrijkste is natuurlijk dat je een bril kiest die bij jouw eigen stijl past en je persoonlijke voorkeur heeft. Denk hierbij aan de kleur van de bril en het materiaal van het montuur. Door verschillende brillen te passen, kun je een goed beeld krijgen van wat je wel en niet staat.

Een bril kopen bij Five2One-Eyewear

Bij Five2One-Eyewear willen we graag iedereen voorzien van een geschikte bril. Daarnaast vinden we het belangrijk om hierbij rekening te houden met onze ecologische voetafdruk. In onze webshop vind je veel verschillende type brillen, van lees- tot zonnebrillen en in allerlei vormen en kleuren. Al onze brillen zijn duurzaam geproduceerd en van goede kwaliteit. Mis je nog een specifiek montuur in onze collectie? Laat het ons dan gerust even weten!

Terug naar publicaties

JE VINDT ONS OOK

VERZENDPARTNERS

dhl-1
magnifier